Want wat ook een ander zegt, er is kaas genoeg

donderdag 11 februari 2010

Dikke Truiendag 2010

Inmiddels een traditie idtvdb en morgen zover: Dikke Truiendag!

Waarschijnlijk zelfs een witte Dikke Truiendag, dus trek je warmste dikke trui-met-kabel aan, zet de kachel uit en je loungebed buiten en geniet van het zonnetje. Lkkr met een pannetje erwtensoep erbij. De j.m. zijn er klaar voor.

5 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Wat een prachtige deken heb je gebreid voor het loungebed! Hij kleurt ook heel mooi bij de ruitjes van het kussen. En die blauw-paarse trui is ook heel mooi en hij ziet er heerlijk warm uit.
Fijn dat het dit jaar écht dikke-truien-weer is op Dikke Truiendag. Weet je nog van die keer dat de j.m. oververhit dreigden te raken bij het kastanjeballen?
En jullie stoken vast weer een lekker vuurtje onder de o.k. Jammer dat ik moet werken, héél jammer...
En erwtensoep, mmm! Misschien ook een pannetje guacomolesoep? Of soep van bospaddestoelen?
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Dank je wel! Een dikke loungedeken is geen overbodige luxe deze winter. De blauw-paarse trui is door de m.j.m. gebreid en hij is heerlijk warm, alleen kriebelt hij een beetje. Ja, dat weet ik nog goed, van die warme Dikke Truiendag, dat was leuk maar mallig. Nu kunnen we sneeuwballen, een vuurtje stoken en de soep smaakt vast ook lekkerder.
Guacomolesoep heb ik nog nooit geproefd, het klinkt buitentuins. Bospaddestoelensoep lusten bosmuizen wel. Met een vlkrnbroodje brnks erbij, dik lkkr!
Zeker jammer dat je op een feestdag moet werken, trek je wel een dikke trui aan?
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Waar ik werk is het altijd Dikke Truiendag, d.w.z. in de winter. Het is er zo koud dat ik een sjaal om heb en een wollen jasje aan. Truien heb ik niet zoveel, maar een jasje is ook lekker warm. Heel soms moet ik zelfs mijn buitenjas aandoen.
Is het gisteren leuk geweest?
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
De Dikke Truiendag is alweer voorbij, alleen het vuurtje onder de o.k. brandt nog. De j.m. zijn in slaap gevallen in het loungebed en de o.m. filosoferen over de nieuwe vlgtgcrckrs.
Het was een ideale dag voor een dikke trui of een warm jasje, vind je niet? Ik ga nog wat hout zoeken.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Wat is er vernieuwd aan de vlgtgcrckrs? Ze zijn toch nog wel lekker hoop ik? Bzbz zegt altijd 'elke verandering is een verslechtering' en pas las ik dat J.C.Bloem zei 'elke verandering is een verslechtering, ook een verbetering'. Ik geloof niet dat BzBz het van Bloem heeft trouwens.
Groet, schrvrdzs
p.s. Ja, het warme jasje kwam goed van pas en de sjaal ook. En in bed een kruik.
p.s.2 Weten de j.m iets van gamen?