Want wat ook een ander zegt, er is kaas genoeg

zondag 13 december 2009

Lanka uit Sri Lanka



We hebben een nieuw logeetje idtvdb! Dit is Lanka Lamai uit Sri Lanka, dat weten we van het kartonnen kaartje. Toen ze bijgekomen was van haar lange reis in een gaatjesenvelop, hebben de j.m. haar een rondleiding gegeven en daarna iets te eten. Dat hadden we nog nooit gezien, een muis die een rare snuit trekt bij brnbrkklks! Gelukkig lust ze thee met pindakoekjes.

4 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ha Anna,
En klimmen kan ze als de beste zo te zien! En wat een vrolijk jurkje heeft ze aan. Kan ze ook verhalen vertellen uit het land waar ze vandaan komt?
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Vanavond zat Lanka te bibberen in haar jurkje, dat zeker modieus is, maar veel te koud voor de tijd van het jaar. De j.m. hebben een dikke trui voor haar opgezocht en warme chocolademelk gemaakt. Lkkr met een pndkkj.
Bedoel je Sri Lankaanse mythen en verhalen? Dat zou spannend zijn! We begrijpen Lanka nog niet zo goed door haar buitentuinse piepval maar dat gaat vast snel goedkomen.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Ik dacht niet speciaal aan mythen en verhalen, maar die zullen ze in Sri Lanka vast ook wel hebben. Hoe zijn jullie eigenlijk met Lanka in contact gekomen? Ik heb zo'n gevoel dat de j.m. haar van Hyves o.i.d. kennen...
Gelukkig dat jullie een trui voor haar hadden! En dat ze chocolademelk lust. Hoe lang is ze van plan te blijven?
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
De j.m. zeggen dat Lanka waarschijnlijk familie is van de langstaartige Indische boommuis. Zouden ze internet hebben in zo'n boomcommune?
Ik durf dat niet te vragen hoor, hoelang ze blijft, bovendien is het onmuiselijk om haar aan de dijk te zetten.
Groet, Anna