Want wat ook een ander zegt, er is kaas genoeg

donderdag 30 juli 2009

Kwrktrt


Ha Schrijver,
De hele commune idtvdb en nog wat dieren willen je bedanken voor de heerlijke opgestijfde kwarktaart. Dit is de enige foto waarop de taart niet bewogen is.
Groet, Anna

6 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Ik ben natuurlijk blij dat jullie de taart heerlijk vonden, want daar gaat het toch maar om. En dat een van de j.m. er zelfs een feestmuts bij heeft opgezet vind ik heel leuk. Maar... er is iets raars aan de hand, want het is mijn kwarktaart niet. Ik heb een tijd zitten piekeren hoe dat gekomen kan zijn en ik kan het eigenlijk niet verklaren, behalve als deze taart ook in een blauw-wit gestreepte koeltas zat. Was dat zo? Dan zou ik me kunnen voorstellen dat de tassen bij de TNT verwisseld zijn en dat ergens anders míjn kwarktaart is aangekomen. Niets meer aan te doen, want ze zullen nu allebei wel op zijn. Op mijn kwarktaart zaten geen bramen, maar aardbeien, perzik, blauwe bessen en kiwi. Of hadden de j.m alles er al afgesnoept voor je met je fototoestel aankwam en hebben ze hem toen snel weer versierd met die mooie grote bramen? Dat zou ook kunnen natuurlijk...
Maar hoe dan ook, het gaat er maar om dat hij lekker was!
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Meen je dat nou? Dat de postbode de kwarktaarten verkeerd heeft bezorgd? Deze kwam uit de linker rode zijtas. Behalve bramen zaten er banaan, appel, wat puddingvliegjes en een krentenbol met roomboter en suiker op. Maar niet voor lang nee. Er is van niets meer iets over dus we kunnen niet ruilen. Wel jammer vind ik, onze taart was lkkr, maar we hadden toch liever de originele opgestijfde kwarktaart met aardbeien enzo opgegeten.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Links is altijd rood dacht ik, maar nu weet ik het niet meer. 'Banaan, appel, wat puddingvliegjes en een krentenbol met roomboter en suiker' lijken mij geen slechte garnering van een kwarktaart (afgezien dan van de puddingvliegjes), maar ik zou er zelf niet opgekomen zijn.
Ook wat goed bedoeld is kan weleens verkeerd overkomen.
De volgende kwarktaart kom ik, desgewenst, persoonlijk afleveren bij dtvdb, d.w.z. als ik het adres weet.
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Wanneer is dat, 'de volgende kwarktaart'? Lkkr! Tuin van de buren, aan de dijk.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Wanneer dat is? Laten we zeggen: ooit. Dat is weer een mooi woord om over te filosoferen. In de zomer zijn de aardbeien wel het lekkerst...
Groet, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Ja! Eerst taart, dan filosoferen..
Groet, Anna