Want wat ook een ander zegt, er is kaas genoeg

vrijdag 24 oktober 2008

Graffiti



Spuitwerk: Banksy
Foto: MSH via Flickr

7 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Dit is toch wel raar: een heel nieuw reactieveld en toch weer onderaan. Ik geloof dat ik dat zelf toch niet heb, ik zal zo eens kijken. Zouden ze bij Blogger last hebben van vernieuwingsdrift?
Maar wat een leuke foto heb je 'gepost'! Hoe zijn jullie die op het spoor gekomen? Zitten die muizen daar te dineren? Het lijkt er wel op vind ik. Wat zou er op het menu staan? Kaas? Wat zijn ze chic aangekleed, het lijken wel grootkapitalisten. Al met al heel bijzonder!
Groet, schrvrdzs
p.s. Ik vermoed dat de j.m. inmiddels zin hebben om hier en daar een muur te gaan beschilderen. Is er eentje in de buurt?

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Ik keek nog eens en nu zie ik ineens dat die ene muis een koffertje in zijn poot heeft en dat ze misschien bij een poort staan. Daarom denk ik nu niet meer aan dineren. Maar wat zit er dan in dat koffertje? Het is heel geheimzinnig. Wat denken jullie ervan?
Groet, schrvrdzs
p.s. Het lijkt erop dat je nu niet meer op dit blog kunt reageren als je zelf niet van Blogger bent.

muizenoor zei

Ha Schrijver,
De j.m. waren in Flickr aan het rondsnuffelen en toen vonden ze de graffitimuizen. Zien ze er niet grappig uit? Ik denk dat ze gaan vergaderen en dat er kaas in de koffer zit. Graffiti is zeker wel wat voor de j.m. en in de koelkast staat nog een spuitbus.
Groet, Anna
p.s. Gelukkig ben je van Blogger!

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Ze zien er inderdaad grappig uit! Zou jij zo'n pak ook kunnen maken?
Je hebt vast gelijk van die kaas in dat koffertje. Dat ligt eigenlijk wel voor de hand, als je er even over nadenkt, maar ik dacht eerst toch aan bankbiljetten ofzo, misschien door de pakjes die ze aanhebben. Zou die rode streep een rode loper voorstellen?
Is die spuitbus uit de koelkast wel geschikt? Ik bedoel, is het wel een verfspuitbus? Bij een koelkast denk ik toch eerder aan een slagroomspuitbus en daar maak je volgens mij geen goeie graffiti mee en het wordt er ook vast snel weer afgelikt door b.v. een egel.
Ja, zeker goed dat ik van Blogger ben. Anders kon ik misschien niet meer reageren en daar zou ik wel erg treurig van worden. Maar het is wel een raar verschijnsel met die reacties. Kun je het verklaren?
VGVG, schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Je waarschuwing kwam net iets te laat; alle j.m. moesten vannacht in de teil en de slagroomspuit is leeg. 'We hebben wel lol gehad', roepen ze.
Een rode loper, dat denk ik ook, en zou er dan een beroemde muis in aantocht zijn? Zo'n sjiek kostuum in elkaar zetten is maatwerk, daar zijn Italiaanse muizen goed in.
Nee, ik weet nog steeds niet waar m'n reaktiehokje is gebleven en of hij nog terugkomt.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Nou, dan is het maar goed dat mijn waarschuwing te laat kwam, want nu hebben de j.m. in elk geval lol gehad! Maar allemaal in de teil terwijl het net vrijdag is geweest, dat was wel veel extra werk voor je. Maar stel je voor dat het verf geweest was, ik moet er niet aan denken...
Morgen zie je op mijn blog een Engelse muis die volgens mij zo'n pak ook wel zou kunnen maken.
Het blijft vreemd van dat reactiehokje.
Groet, schrvrdzs

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Wat knap van de j.m. dat ze het 'reactieveld oude stijl' weer terug hebben weten te krijgen. Persoonlijk vind ik het mooier dan dat nieuwe, maar smaken verschillen natuurlijk.
Groet, schrvrdzs
'metig'