Want wat ook een ander zegt, er is kaas genoeg

maandag 14 juli 2008

Komkommertijd idtvdb


foto: j.m.

11 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Anna, ik kwam dit tegen en moest gewoon even aan jou denken:
http://bibliodyssey.blogspot.com/2008/07/beatrix-potter-rarities.html

Misschien vind je het wel aardig!

Groetjes,

Edwin

Aagje M zei

He Anna,

Eer komt weer mooi weer aan. Ik geef wel weer een lekker flesje mee naar de dijk. Deze week kan dat nog. Volgende week ben ik op weg naar Afrika. Nog een speciale boodschap voor Salaam die ik mee moet nemen?

Groet,

Aagje m

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Ik zit even achter de computer van mijn vader, in Middelburg. Wat een mooie foto weer. Mijn complimenten voor de j.m.!
Op het eerste gezicht zou ik denken dat het courgettetijd idtvdb was, maar als jij het zegt zal het ongetwijfeld een komkommer zijn.
Er is kans dat ik morgen een foto mag maken van een strandmuus. Je hoort er z.s.m. meer van.
VGVG, schrvrdzsmtvknt

muizenoor zei

Hoi Edwin,
Meer dan aardig, we vinden de tekeningen prachtig! Vooral die van de muizen natuurlijk (Johnny Stadsmuis), maar ook de andere dieren staan er mooi op. En de egel-studie is schattig.
Terwijl ik dit typ loopt er een dikke egel ddtvdb.
Groeten terug, Anna

muizenoor zei

Hé Aagje,
Zeg maar tegen Salaam dat hij de groeten heeft van de hele commune.
De j.m. vragen of er ook j.o. zijn en of ze niet op Hyves willen. Is er internet in Afrika?
Een fijne vakantie gewenst en heel erg bedankt voor dat lekkere flesje!
Goeie reis, Anna

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Echt, het is een komkommer, uit de kas. Er zaten scherpe stekels op en die moesten we er eerst afhalen want dat zat niet lekker.
We zijn reuze benieuwd naar de foto van de strandmuus. Vergeet niet om 'm een stukje brnks te geven, vindt 'ie vast lekker.
VLVG, Anna,gwnthsidtvdb

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Het is gelukt met de foto, het zijn er zelfs meer dan een. Ik moet eerst een beetje wennen aan het gwnwrthszn, maar daarna zal ik proberen een foto te 'posten'. Ik heb er tot mijn schande niet aan gedacht de strandmuus een stukje brnks te geven en jouw advies om dat te doen lees ik nu pas. Misschien is er per TNT nog iets te regelen, maar eigenlijk weet ik ook niet echt een adres... Het is in de dunen toch een beetje anders dan in de tunen zal ik maar zeggen.
Ik herinner me opeens weer dat ik wel eens augurken geplukt heb bij een neef die boer was en toen had ik ook last van de stekels omdat ik geen handschoenen aanhad.
VGVG voor jou & de hele commune en tot spoedig hoop ik, schvrdzs

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Hebben jullie geen zin om de boeken van Beatrix Potter eens te lezen? Ze zijn wat ouderwets, maar misschien vinden jullie ze toch wel mooi. De j.m. (geen j.m.) hier thuis vonden dat in elk geval wel. De boeken gaan voor zover ik me herinner allemaal over dieren. Ik denk dat de chauffeur van de bus er wel een paar voor je kan meebrengen. Maar misschien heeft de bus nu vakantie? Dan hoop ik dat jullie genoeg voorraad hebben!
Groet van schrvrdzs

muizenoor zei

Ha Schrijver,
Dat klopt, de bibliobus en de chauffeur hebben vakantie. De boeken van B.P. lijken ons heel leuk, heb je al op de site gekeken waarover Edwin ons tipte?
De chauffeur heeft de j.m. een tas vol boeken meegegeven, ruimschoots genoeg voor twee weken.
We hebben hier in de koelkast ook augurken. Ze smaken zuur.
Groet, Anna

schrijverdezes zei

Ha Anna,
Fijn dat de chauffeur jullie voldoende boeken heeft gegeven om de busvakantie door te komen. Ik had eigenlijk niet anders verwacht. Toch zullen jullie het boeken ruilen wel missen denk ik. Hoe lang duurt die vakantie?
Ik heb de site die Edwin aan jou deed denken gezien. Dat bracht me op het idee dat je misschien B.P. wel eens zou willen lezen. Ik had er wel eens eerder aan gedacht maar was het toen weer vergeten. De tekeningen van B.P. zijn erg mooi, maar de j.m. zullen ze misschien soms wel een beetje tuttig vinden. Dat geldt misschien ook voor de verhaaltjes. Maar het is het proberen waard.
Zijn die augurken uit de winkel of uit de tuin?
Groet van schrvrdzs

Aagje M zei

He Anna,

Er is wel internet in Afrika, maar dat is niet altijd even snel. Heb ik gemerkt toen ik twee maanden geleden in Uganda was. Ik zal eens informeren
of de j.o.op hyves willen. Er zijn voldoende j.o. in Botswana want daar schijnt de grootste populatie van olifanten te zijn. Waarschijnlijk ga ik daar ook nog naar toe. Je hoort van me.